Prøv Lyofood frysetørret mad på din næste telttur

Telt i skov hvor solen står op i baggrunden

Er du helt vild med at være på telttur, men ikke så vild med den kedelige mad, det tit bliver til, når det også skal være nemt at have med?

Teltture er helt fantastiske, og man får lov til at være i et med naturen, og man kan bruge sin krop aktivt, men der skal selvfølgelig mad i kroppen, hvis det hele skal løbe rundt, og man ikke skal blive træt og udmattet.

Den frysetørrede mad, som man ofte har med, når man er på telttur, går tit hen og bliver lidt kedeligt, og det er jo ærgerligt, når der faktisk er rigtig gode alternativer til lækker hjemmelavet mad. Prøv eksempelvis Lyofood frysetørret mad, som er helt perfekt, hvis man gerne vil have lækker mad på teltturen, som er nem at lave.

Det er vigtigt med mad, når man er aktiv

Når man er på telttur, er man typisk også meget fysisk aktiv, hvilket netop betyder, at man også skal sørge for at få nok at spise og nok at drikke. Hvis det skal blive en vellykket tur, hvor man har masser af energi og godt humør, er det vigtigt at spise og drikke – også selvom det ikke er det lækreste, du kommer til at indtage.

Men hvis du godt kan lide at lave mad, og du også ser madlavningen som en stor del af teltturen, er det jo intet problem. Du kan eventuelt tage en masse forskellige ting med, så du kan lave mad over bål, og hvis det bare skal være lidt nemt og lækkert, kan du også bare medbringe Lyofood frysetørret mad.

Slut dagen af på en god måde

Hvis man har været aktiv en hel dag, er det super dejligt, når man endelig sidder om bålet om aftenen og skal have et godt måltid. Når sulten rammer, kan det meste mad faktisk smage rigtig godt, og derfor behøver du heller ikke at være kræsen – frysetørret mad, som blot skal opvarmes, kan faktisk være rigtig lækkert – især hvis du kender til mærker, som vægter kvalitet og smag højt. For det er vigtigt at slutte dagen af på en god måde, så man både husker dagen og aftenen som værende meget vellykket.

Frysetørret mad kan godt være lækkert

Selvom et hjemmelavet måltid altid er super lækkert, kan frysetørret mad faktisk næsten virke endnu mere lækkert, når man netop er på en telttur. Det er meget telttur agtigt at lave frysetørret mad, fordi det gerne skal være meget nemt, når man ikke har så mange køkkenremedier. Og faktisk kan det også være rigtig lækkert, hvis man eksempelvis vælger Lyofood frysetørret mad, som har en masse lækre varianter.

Og faktisk giver det jo en mere autentisk oplevelse, hvis man vælger at servere frysetørret mad til teltturens måltider. For hvis der er noget, som siger teltture eller overlevelsesture, så er det nemlig frysetørret mad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*